Newsletter FAQ - Veľmi často kladené otázky

Vyberte si často kladené otázky týkajúce sa

  1. Registrácia
  2. Prihlásanie k editácii nastavenia
  3. Nastavenie newsletteru
  4. Zrušenie odberu newsletteru
  5. Obecné

Registrácia

  1. Mám záujem odoberať aktuálnu ponuku Last Minute, čo mám urobiť ?

    Stačí sa zaregistrovať na https://newsletter.invia.sk/ zadaním Vašej e-mailovej adresy. Následne Vám bude zaslaný e-mail s inštrukciami ako registráciu dokončiť.

  2. Prišel mi po registrácii e-mail, aby som dokončil registráciu, čo s ním?

    Stačí kliknúť myškou na odkaz v ňom obsiahnutý, dokončiť registráciu k odberu aktuálnej ponuky Last Minute Invia.sk, tzv. Newsletteru.

Prihlásanie k editácii nastavenia

  1. Chcel by som si nastaviť newsletter, ale neviem, kde sa prihlásiť k editácii nastavenia

    Prihlásiť sa k editácii nastavenia môžete dvoma spôsobmi. Buď  zadaním svojho e-mailu a hesla na stránke https://newsletter.invia.sk/ alebo pomocou kliku na odkaz nastavenie Vášho newsletteru v ľavom stĺpci v každom z newsletterov s aktuálnou ponukou Last Minute, ktorú obdržíte.

  2. Snažím sa prihlásiť, ale nedarí sa mi, kde môže byť problém?

    Najviac týchto prípadov vzniká v okamihu, keď  zadávate zlý e-mail či zlé heslo. Predovšetkým v hesle býva problém. Ľudia ich radi zabúdajú a keď si ho pamätajú, nemusia si ho pamätať celkom správne . Pokiaľ ste ho zabudli, nemusíte strácať hlavu, stačí si ho nechať poslať. Upozorňujeme, že u všetkých hesiel do služieb Invia.sk záleží i na veľkosti písmen v hesle.

Nastavenie newslettera

  1. Chcem si nechať zasielať iba ponuky pre konkrétne krajiny.

    Stačí sa prihlásiť k editácii Vášho nastavenia newslettera (neviete ako? FAQ Vám poradí) a vybrať si Vami požadované krajiny. Môžete si zaškrtnúť jednu, ale i viac. Pokiaľ nezaškrtnete žiadnu, bude sa Vám posielať nami vybraná všeobecná ponuka Last Minute zájazdov.

  2. Chcem dostávať ponuky iba 1x týždenne.

    Stačí sa prihlásiť k editácii Vášho nastavenia newslettera (neviete ako? FAQ Vám poradí) a vybrať si jednu z možností denne | týždenne | každé dva týždne | 1x mesačne . V zvolenom časovom intervale sa Vám potom bude aktuálna ponuka Last Minute zájazdov posielať.

  3. Chcem dostávať zájazdy s termínom od februára do mája

    Stačí sa prihlásiť k editácii Vášho nastavenia newsletteru (neviete ako? FAQ Vám poradí) a zvoliť si pomocou ľavého horného menu DETAILNÉ NASTAVENIE. V ňom si už zvolíte zájazdy s termínom podľa vašich potrieb a potvrdíte tlačítkom na konci formulára.

  4. Chcem dostávať ponuku so zájazdami s určitým typom ubytovania , stravy či typu zájazdu

    Stačí sa prihlásiť k editácii Vášho nastavenia newslettera (neviete ako? FAQ Vám poradí) a zvoliť si pomocou ľavého horného menu DETAILNÉ NASTAVENIE. V ňom si už zvolíte Vami požadovaný typ ubytovania a stravy. Dá sa zvoliť vždy iba jeden typ. Následne potvrdíte tlačítkom v spodnej časti formulára, čím nastavenie uložíte.

  5. Chcem, aby mi Vaša ponuka Last Minute chodila iba od marca do mája, kedy je pre mňa dovolenka aktuálna.

    I na túto možnosť sme pri vytváraní newslettera s aktuálnou ponukou Last Minute mysleli, aby Vám naše ponuky chodili práve iba vtedy, kedy máte o ne záujem. Stačí sa prihlásiť k editácii Vášho nastavenia newslettera (neviete ako? FAQ Vám poradí) a zvoliť si pomocou ľavého horného menu DETAILNÉ NASTAVENIE. V ňom si už zvolíte časové rozmedzie, od kedy do kedy Vám máme zasieleť aktuálne ponuky Last Minute zájazdov na e-mail.

  6. Chcel by som, aby zasielaná ponuka obsahovala iba zájazdy s odletom z Prahy.

    Bohužiaľ, táto funkcia v súšasnej verzii newslettera nefunguje. Podobne si nemôžete zasielať Last Minute na základe zvoleného typu dopravy. V blízkej dobe si budete môcť zvoliť i podľa tohto kritéria.

Zrušenie odberu newslettera

  1. Už nechcem, aby mi bola aktuálna ponuka Last Minute zájazdov zasielaná

    Vtom prípade stačí v akejkoľvek obdržanej ponuke kliknúť na odkaz v hlavičke s týmto odkazom a zasielanie bude ihneď ukončené. Náš newsletter si však umožňuje i nastaviť zasielanie iba v určitom časovom rozmedzí viď. FAQ nastavenie newslettera, otázka č. 5.

  2. Zasielanie aktuálnej ponuky by som chcel iba na určitú dobu prerušiť. Dá sa to?

    Áno, ide a je to veľmi jednoduché po prihlásení k editácii nastavenia Vášho newslettra (neviete ako na to? FAQ Vám poradí), kde v ZÁKLADNOM NASTAVENÍ stačí zašktrnúť možnosť zasielania.

Obecné

  1. Je Vaša služba Last Minute newsletter zadarmo, nerád by som niečo platil.

    Ano, táto služba je poskytovaná záujemcom celkom bezplatne a neplynú z nej akékoľvek záväzky k našej firme.

  2. Nenašiel som tu svoju otázku, čo mám robiť?

    V tom prípade nám ju prosím zašlite na e-mail: newsletter@invia.sk.